Eltjänster

Genom engagemang, servicekänsla och effektivitet är vi den självklara partnern i våra kunders projekt. Vi utför allt från mindre arbeten på löpande räkning, till omfattande entreprenader på fastpris.

Exempelvis:

  • Nyinstallationer
  • Ombyggnader
  • Byte elcentraler
  • Felsökning och reparation
  • Akutservice

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag i Falun och Dalarna såväl som i övriga Sverige och hela Norden. Vi är en lokal butik med vida ambitioner!
Självklart har vi utbildning och rätt behörighet. När du beställer tjänster av oss får du kunniga elinstallatörer med ett högt säkerhetstänk och fokus på kundens behov. Vi har en stor bredd i vår verksamhet, vilket innebär att vi kan vara mycket flexibla med speciella önskemål och anpassade lösningar.

Vi utför elinstallationer på löpande räkning eller fastpris, nedan några exempel på arbeten som vi kan hjälpa er med.

Elinstallation

Elinstallation – Vi byter elcentraler, genomför nyinstallationer och fixar all el vid ombyggnader. Dessutom genomför vi felsökning och reparation vid olika elfel. När det är bråttom kan vi också erbjuda akutservice. Det innebär att vi kan vara snabbt på plats när det finns behov av det.

Vi fixar allt från byte av elledningar till vägguttag och belysning i ditt hem. Varför inte passa på att installera en behaglig mysbelysning med infällda spotlights när du har elektrikern på plats. Eller en genomtänkt fasadbelysning som får ditt hem att kännas välkomnande under mörka vinterkvällar. Belysning kan göra mycket för stämningen och känslan i ett hem. Vi har också erfarenhet av installation av belysningssystem med intelligent styrning.

I butikslokalen eller industrihallen fixar vi allt från passagesystem och datasystem till installation av motorer till fläktaggregat. Vi kan erbjuda komplett entreprenad och vid nyetablering. Dessutom kan vi skriva avtal för service och löpande underhåll.

Självklart samarbetar vi med övriga hantverkare vid nybyggnation och renovering. Detta för att hitta de bästa och smidigaste lösningarna för dig som kund.

Boka din elektriker i Falun hos ER EL. Vi sköter jobbet effektivt och noggrant, och alltid med ett leende på läpparna!

Referenser

Sedan starten 2012 har vi utfört en mängd olika arbeten, nedan ett utdrag av dessa:

  • Elinstallationsarbeten på ett verkstadsföretag i Borlänge, bl.a. byte och nyinstallation motorer till fläktaggregat samt byte av belysningsarmaturer
  • Komplett elentreprenad vid nyetablering av känd butikskedja, totalt hittills ca 10 butiker. Entreprenaden omfattar bl.a. belysning, vägguttag, datasystem, passagesystem och skärmar.
  • Byte av elinstallation i befintligt hus, nya elledningar, infällt samt utanpåliggande, ny elcentral och nya elapparater.
  • Felsökning av läckage samt reperation och utbyte av komponenter på spabad som frusit sönder.
  • Installation av belysningssystem i bostadshus med intelligent styrning.


Er El i Falun AB
Org.nummer: 556875-6521

En sajt av Webblansera